Dogodki

Odvetnica Maja Šubic predavala na Velikem kongresu javnega naročanja

11. 06. 2021

Sodelavka naše pisarne, odvetnica Maja Šubic, je v četrtek 03.06.2021 na povabilo GV Založbe izvedla predavanje na Velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu.

V svojem predavanju je Maja Šubic primerjala strokovni in konkurenčni dialog, ki naročnikom v praksi, predvsem zaradi očitkov o neenakopravnem obravnavanju ponudnikov, nemalokrat povzročata težave. Izčrpno je predstavila značilnosti posameznega dialoga in aplikativno prakso Državne revizijske komisije ter temeljne specifike obeh dialogov, ki jih morajo naročniki v praksi spoštovati, da njihova ravnanja ne rezultirajo v nedopustnem odmiku od osnovnih načel javnega naročanja.

Kongres, ki je bil izveden z upoštevanjem vseh previdnostnih ukrepov povezanih z epidemijo Covid -19, je bil zelo dobro obiskan, udeleženci pa so izvedeli marsikaj novega, kar jim bo koristilo pri njihovem delu.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem