Upravljalec osebnih podatkov

Upravljavec podatkov je Odvetniška pisarna Senica & partnerji, d.o.o., na naslovu Barjanska cesta 3, 1000 Ljubljana.

Osebne podatke obdelujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter drugimi veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Za kakršne koli poizvedbe ali vprašanja v zvezi z zasebnostjo, se obrnite na e-poštni naslov: senica@senica.si.

Katere osebne podatke obdelujemo in za kakšen namen?

Z namenom, da vam posredujemo obvestila in novice, obdelujemo vaše ime in priimek ter elektronski naslov. 

Z namenom, da vas kontaktiramo glede vaše prošnje za delovno mesto, obdelujemo vaše ime in priimek, elektronski naslov, telefon, podatki o srednji šoli/gimnaziji, število točk na maturi, oceno iz slovenskega jezika na maturi, fakulteto, povprečno oceno na fakulteti, datum in oceno diplome ali magistrskega dela, datum pravniškega državnega izpita ter podatke, ki ste nam jih posredovali v prilogi k prošnji za delovno mesto. 

Spletno mesto ne uporablja piškotkov, ki bi zbirali osebne podatke, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

Na kateri pravni podlagi obdelujemo pravne podatke?

Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve (člen 6(a) GDPR).

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke bomo hranili, dokler ne prekličete svojega soglasja, vendar najdlje pet let po preteku koledarskega leta, v katerem ste podali svoje soglasje.

Ali bomo vaše podatke razkrili tretjim osebam ali jih prenesli izven EU?

Vaši osebnih podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam in jih ne bomo prenesli izven EU. 

Kakšne so vaše pravice glede obdelave osebnih podatkov?

Kadarkoli lahko zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarjate obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami ali zahtevate prenos podatkov. Zahtevo glede uresničevanja vaših pravic glede obdelave osebnih podatkov nam lahko pošljete na naslov: Odvetniška pisarna Senica & partnerji, d.o.o., Barjanska cesta 3, 1000 Ljubljana, Slovenija ali na elektronski naslov senica@senica.si. 

Svojo privolitev v obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi te privolitve za obdobje pred preklicem.

Pod pogoji, ki jih določa veljavna zakonodaja vas bomo obvestili v primeru kršitve varstva osebnih podatkov.

Vaše zahteve bomo izvršili brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru v enem mesecu po prejemu zahteve, razen če veljavni predpisi ne določajo drugače. Ob upoštevanju kompleksnosti in števila zahtev se lahko ta rok podaljša za največ dva meseca. O vsakem takšnem podaljšanju vas bomo obvestili v enem mesecu po prejemu zahteve skupaj z razlogi za zamudo.

Če menite, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS na elektronski naslov gp.ip@ip-rs.si oz. po navadni pošti na naslov Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, Slovenija. 


Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem