Nepremičninski sejem MIPIM
23. 03. 2023 Sodelavki naše odvetniške pisarne, Maja Šubic, partner in Maša Kramar, odvetnica sta se udeležili enega največjih svetovnih nepremičninskih sejmov MIPIM, ki je potekal v Cannesu.
Vodilna odvetniška pisarna v Evropi
23. 03. 2023 S ponosom sporočamo, da je Chambers Europe Legal Guide 2023 našo odvetniško pisarno ponovno prepoznal kot eno vodilnih odvetniških pisarn v Evropi.
Slovenija: Zloraba položaja ali zaupanja pri poslovanju enoosebne družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)
23. 03. 2023 Katarina Mervič, partner v naši pisarni, je napisala članek, Slovenija: Zloraba položaja ali zaupanja pri poslovanju enoosebne družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.), ki je bil objavljen v reviji CEE Legal Matters.
Katarina Mervič

Katarina Mervič

Partner

DEBRA directive: tackling debt-equity bias
10. 03. 2023 Andersen je analiziral predlog Evropske komisije, ki obravnava vprašanje asimetrične davčne obravnave uporabe dolga in lastniškega kapitala.
Srečanje Alumni kluba Fundacije Parus
27. 02. 2023 V četrtek 24.2.2023 smo v prostorih Kluba pravnikov na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani organizirali tradicionalno srečanje Alumni kluba Fundacije Parus.
Andersen je pripravil novo izdajo publikacije s področja delovnega prava, in sicer o delu na daljavo v Evropi
24. 02. 2023 Glavna tema tokratne izdaje je delo na daljavo v Evropi ter z njim povezane pravne rešitve.
Srečanje članov združenja Andersen Global v Madridu
14. 02. 2023 Sodelavke naše pisarne, partner Janja Ovsenik, partner Maja Šubic ter odvetnica Lidija Virant, so se v Madridu udeležile srečanja članov združenja Andersen Global, specialistov za področje združitev in prevzemov.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem