Evropski vpogledi z delovno pravnega področja
09. 05. 2024 V tokratni izdaji si oglejte celovito analizo napredkov zakonodaje o zaposlovanju, predpisov, pravnih precedensov in kolektivnih pogodb iz več kot 24 evropskih držav.
Regionalno Moot Court tekmovanje
08. 05. 2024 Ekipa Pravne fakultete Univerze v Ljubljani je 21. aprila 2024 zmagala na Regionalnem Moot Court tekmovanju (SEE RMC) iz poznavanja Evropske konvencije o človekovih pravicah (EKČP) in si zagotovila mesto v vseevropskem finalu, ki bo potekalo novembra v Strasbourgu.
Evropski vpogledi z delovno pravnega področja
12. 04. 2024 Andersen strokovnjaki z delovno pravnega področja so pripravili aprilsko izdajo "Evropski vpogledi z delovno pravnega področja".
Srečanje mlajših članov ekipe Senica
11. 04. 2024 Razumemo pomen ravnotežja med delom in sprostitvijo. Zato smo nedavno organizirali srečanje za naše mlajše kolege, ki so povezovali zunaj delovnega okolja.
Digitalizacija postopkov pred evropskimi sodišči
15. 03. 2024 Andersen strokovnjaki za sodne spore in arbitražo so pripravili novo publikacijo: Digitalizacija postopkov pred evropskimi sodišči.
Petra Plevnik

Petra Plevnik

Partner

Evropski vpogledi z delovno pravnega področja
14. 03. 2024 V marčevski izdaji naši strokovnjaki ponujajo vpogled v najnovejše napredke na področju delovnega prava. Predstavljene so smernice, sodna praksa in kolektivne pogodbe v 26. evropskih državah.
4. FinD INFO dnevi
12. 03. 2024 Pridružite se nam na 4. FinD – INFO dnevih, ki jih organizira GV Založba v sodelovanju z Odvetniško pisarno Senica in Andersen Slovenija.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem