Sodelavka naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic, bo izvedla predavanje na Spomladanskem velikem kongresu javnega naročanja
21. 03. 2022 Sodelavka naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic, bo izvedla predavanje na Spomladanskem velikem kongresu javnega naročanja, ki bo potekal 11. in 12. aprila v Portorožu.
Andersen vpogled v evropske korporacijske zadeve
14. 03. 2022 Andersen je pripravil novo publikacijo s področja evropskih korporacijskih zadev. Glavno temo publikacije predstavlja nadzorovano testno okolje (“regulatory sandbox”) v Evropi.
Maša Kramar, odvetnica v Odvetniški pisarni Senica & partnerji, na okrogli mizi Slovenske tiskovne agencije
11. 03. 2022 Maša Kramar, odvetnica v Odvetniški pisarni Senica & partnerji, je skupaj s prof. dr. Rajkom Pirnatom s Pravne fakultete v Ljubljani in prof. dr. Markom Pahorjem z Ekonomske fakultete v Ljubljani sodelovala na okrogli mizi Slovenske tiskovne agencije na temo kreditov v švicarskih frankih.
Andersen vodenje prve evropske podregije zaupal Katarini Kresal iz Senica & partnerji
18. 02. 2022 Z veseljem sporočamo, da je Andersen Global vodenje prve evropske podregije, ki vključuje Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino, Severno Makedonijo, Kosovo, Albanijo in Bolgarijo, zaupal Katarini Kresal, ki je partner in direktor Odvetniške pisarne Senica & partnerji.
Nov partner v Senica & partnerji
01. 02. 2022 Z veseljem sporočamo, da se je s 1. februarjem 2022 partnerski ekipi Odvetniške pisarne Senica & partnerji pridružil odvetnik Aleš Lunder.
Prilagoditve transfernih cen, ki jih opravijo davčni zavezanci (nadomestne prilagoditve)
24. 01. 2022 Odvisno od davčne jurisdikcije, če obstaja dovolj velik delež lastništva ali nadzora med podjetji, ki spadajo v mednarodno skupino podjetij, se za določitev ustrezne cene pri čezmejnih transakcijah znotraj skupine uporabi načelo nepovezanosti oz. tržno načelo.
mag. Janja Ovsenik

mag. Janja Ovsenik

Partner

Nova partnerja v Senica & partnerji
10. 01. 2022 Na podlagi svoje strokovne odličnosti in uspešnosti sta se partnerski ekipi Odvetniške pisarne Senica & partnerji pridružili odvetnici Maja Šubic in Katarina Mervič.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem