Bled Strategic Forum
30. 08. 2023 Uroš Čop, partner in član uprave, ter Aleš Lunder, partner v naši odvetniški pisarni sta se udeležila konference »Bled Strategic Forum«, vodilnega srečanja Srednje in Jugovzhodne Evrope ki spodbuja ideje in dialoge o prihodnosti naše družbe.
3. FinD INFO Dnevi
12. 06. 2023 3. FinD INFO dnevi so za nami! Na konferenci, ki jo organizira GV Založba, v sodelovanju s Senica in Andersen, so domači in tuji strokovnjaki, predstavili zanimive teme s področja davkov, financ, računovodstva in kontrolinga. Dvodnevna konferenca je bila sestavljena iz 5 sekcij in večernega sprejema.
Srečanje strokovnjakov za nepremičnine, Andersen Global
01. 06. 2023 V Ljubljani smo gostili srečanje strokovnjakov za nepremičnine, Andersen Global. Pod okriljem Andersen Global so evropski pravni in davčni strokovnjaki s področja nepremičnin združeni v posebno skupino, znotraj katere med seboj izmenjujejo znanje in izkušnje.
Moot Court tekmovanje
10. 05. 2023 Gostili smo ekipo Henrik Steska iz Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, ki se pripravlja na Moot Court tekmovanje SEE RMC.
Srečanje članov združenja Andersen Global v Atenah
04. 04. 2023 Naša partnerja, Katarina Kresal in Uroš Čop, sta se udeležila evropskega srečanja Industry and Service Line koordinatorjev Andersen Global v Atenah.
Prav(n)a rešitev
01. 04. 2023 Tudi letos smo se z veseljem odzvali na vabilo Ženevskega kluba za sodelovanje na zdaj že tradicionalnem tekmovanju PRAV(N)A REŠITEV.
Nepremičninski sejem MIPIM
23. 03. 2023 Sodelavki naše odvetniške pisarne, Maja Šubic, partner in Maša Kramar, odvetnica sta se udeležili enega največjih svetovnih nepremičninskih sejmov MIPIM, ki je potekal v Cannesu.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem