Veliki kongres javnega naročanja v Portorožu
27. 09. 2022 Na Jesenskem velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu, ki ga tradicionalno organizira GV Založba, je ponovno predavala Maja Šubic, partner v naši odvetniški pisarni.
Srečanje članov združenja Andersen Global v Lizboni
12. 09. 2022 Sodelavki naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic ter odvetnica Maša Kramar, sta se v Lizboni udeležili srečanja članov združenja Andersen Global, specialistov za področje nepremičnin.
Maja Šubic, odvetnica in partner v naši odvetniški pisarni, se je udeležila letnega kongresa Združenja IDI v Madridu
13. 06. 2022 Glavna tema kongresa je bila Analiza novih EU pravil glede vertikalnih omejitev (Uredba Komisije (EU) 2022/720 z dne 10. maja 2022 in Smernic – VBER 2022) ter prilaganje distribucije novim izzivom digitalnega okolja.
Sodelavka naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic, bo izvedla predavanje na Spomladanskem velikem kongresu javnega naročanja
21. 03. 2022 Sodelavka naše pisarne, odvetnica in partner Maja Šubic, bo izvedla predavanje na Spomladanskem velikem kongresu javnega naročanja, ki bo potekal 11. in 12. aprila v Portorožu.
Maša Kramar, odvetnica v Odvetniški pisarni Senica & partnerji, na okrogli mizi Slovenske tiskovne agencije
11. 03. 2022 Maša Kramar, odvetnica v Odvetniški pisarni Senica & partnerji, je skupaj s prof. dr. Rajkom Pirnatom s Pravne fakultete v Ljubljani in prof. dr. Markom Pahorjem z Ekonomske fakultete v Ljubljani sodelovala na okrogli mizi Slovenske tiskovne agencije na temo kreditov v švicarskih frankih.
12. strokovno srečanje Aktualna vprašanja insolvenčnega prava
11. 10. 2021 Sodelavci naše pisarne, partner Katja Šumah, direktor na davčnem področju Lucijan Klemenčič in odvetnika Maša Kramar ter Žiga Kosmatin, so v četrtek, 23.09.2021, kot predavatelji sodelovali na 12. strokovnem srečanju Aktualna vprašanja insolvenčnega prava v Portorožu.
Odvetnica Maja Šubic predavala na Velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu
27. 09. 2021 Sodelavka naše pisarne, odvetnica Maja Šubic, je v torek, 21.9.2021, na povabilo GV Založba izvedla predavanje na Velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem