FinD-INFO dnevi v sodelovanju z Odvetniško pisarno Senica in s podporo Andersen
07. 07. 2021 Odvetniška pisarna Senica je v sodelovanju z GV založbo in s podporo Andersen 14. in 15. junija 2021 v Portorožu organizirala prvo konferenco FinD-INFO dnevi, na kateri so domači in tuji strokovnjaki obravnavali aktualna vprašanja s področja davkov, financ, kontrolinga in računovodstva.
Andersen je organiziral spletni seminar na temo elektronskega poslovanja
30. 06. 2021 Andersen VAT and Customs service line v Evropi je organiziral spletni seminar o mednarodnem e-poslovanju. Od 1. julija 2021 dalje se bodo pravila o DDV za čezmejne dejavnosti elektronskega poslovanja med podjetji in potrošniki (B2C) spremenila.
Odvetniki Petra Plevnik, Maša Kramar in Žiga Kosmatin predavali na 13. dnevih stvarnega in zemljiškoknjižnega prava v Portorožu
14. 06. 2021 Sodelavci naše pisarne, odvetnica Petra Plevnik, partner ter odvetnika Maša Kramar in Žiga Kosmatin so v torek 08.06.2021 kot predavatelji sodelovali na 13. dnevih stvarnega in zemljiškoknjižnega prava v Portorožu.
Spletni seminar na temo elektronskega poslovanja v torek, 22.06.2021 ob 16.00
14. 06. 2021 Seminarja ne zamudite, če želite izvedeti več o novih pravilih o DDV, ki začnejo veljati 01.07.2021 in o njihovem vplivu na elektronsko poslovanje. Andersen je zbral strokovnjake iz več držav po vsem svetu, da bi dobili različne poglede na vpliv novih pravil.
Sodelavec naše pisarne, odvetnik Matija Urankar, je kot član senata sodeloval na tradicionalnem tekmovanju študentov prava Študentska Pravda
14. 06. 2021 V sredo, 9. junija, je sodelavec naše pisarne, odvetnik Matija Urankar kot član senata sodeloval na tradicionalnem tekmovanju študentov prava Študentska Pravda, ki poteka v organizaciji Pravne fakultete Univerze v Mariboru.
Odvetnica Maja Šubic predavala na Velikem kongresu javnega naročanja
11. 06. 2021 Sodelavka naše pisarne, odvetnica Maja Šubic, je v četrtek 03.06.2021 na povabilo GV Založbe izvedla predavanje na Velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu. Kongres, ki je bil izveden z upoštevanjem vseh previdnostnih ukrepov povezanih z epidemijo Covid -19, je bil zelo dobro obiskan, udeleženci pa so izvedeli marsikaj novega, kar jim bo koristilo pri njihovem delu.
Projekt Crossing the Bridge Africa-Europe - spletni seminar na temo obnovljivih virov energije
17. 05. 2021 Andersen organizira brezplačni spletni seminar na temo obnovljivih virov energije v Namibiji, Zambiji in Južni Afriki. Govorci na dogodku bodo predstavili priložnosti za mednarodno trgovino in prednosti, ki izhajajo iz obnovljivih virov energije v omenjenih državah ter pojasnili vpliv teh trgov na tuje vlagatelje za ohranitev in izboljšanje konkurenčne prednosti.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem