Projekt Crossing the Bridge Africa-Europe - spletni seminar na temo obnovljivih virov energije
17. 05. 2021 Andersen organizira brezplačni spletni seminar na temo obnovljivih virov energije v Namibiji, Zambiji in Južni Afriki. Govorci na dogodku bodo predstavili priložnosti za mednarodno trgovino in prednosti, ki izhajajo iz obnovljivih virov energije v omenjenih državah ter pojasnili vpliv teh trgov na tuje vlagatelje za ohranitev in izboljšanje konkurenčne prednosti.
Omejitve pri odpovedi delovnih razmerij po Evropi, povezane s COVID-19
11. 05. 2021 Evropska skupina Andersen za delovno pravo bo v sredo, 12.05.2021, ob 16:00 gostila spletni seminar, na katerem bo predstavila splošen pregled teh in drugih ključnih vprašanj v zvezi z omejitvami pri odpovedi delovnega razmerja po Evropi, ki so povezane s COVID-19.
Odvetniška pisarna Senica & partnerji praznuje 35 let
01. 04. 2021 Ob tej pomembni prelomnici vam z zadovoljstvom sporočamo, da smo postali član Andersen Global in vam predstavljamo našo novo celostno podobo in spletno stran.
Andersen je v sodelovanju z Evropsko komisijo organiziral spletni seminar na temo vprašanj in vpliva, ki jih prinaša Evropski zeleni dogovor (European Green Deal)
04. 02. 2021 Glavna tema, o kateri se je razpravljalo na spletnem seminarju, je bila zeleno gospodarstvo kot velika priložnost za evropska podjetja, da ustvarijo delovna mesta in razvijejo bolj konkurenčne poslovne modele.
Post-Brexit Webinar
21. 01. 2021 Mark Gorman, Belen Palao Bastardes in Sarah Shears iz pisarn Andersen na Irskem, Andersen v Španiji in Andersen v Združenem kraljestvu bodo na webinarju dne 28. januarja 2021 pojasnili vprašanja glede DDV in carin, s katerimi se bodo podjetja soočala v prihodnjih mesecih po Brexitu.
Fundacija Parus je prejela priznanje Društva v tujini izobraženih Slovencev
28. 12. 2020 Društvo v tujini izobraženih Slovencev je 26. decembra 2020 v prostorih predsedniške palače, kjer je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor gostil že tradicionalno letno srečanje društva, Fundaciji Parus podelilo priznanje VTIS LETA 2020.
Vedno do vrha
08. 10. 2020 Pripravljenost na izzive, želja doseči zastavljene cilje, iznajdljivost, včasih tudi kakšno razpotje - vse našteto je sestavni del odvetniškega vsakdanjika. Te izkušnje in vrline smo planinski navdušenci naše odvetniške pisarne s pridom uporabili tudi, ko smo na sončni septembrski petek suvereno osvojili najvišji slovenski vrh.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem