Pravica do proste izbire osebnega zdravnika
24. 04. 2023 V sodelovanju s Pravno mrežo za varstvo demokracije smo po pooblastilu več fizičnih oseb vložili pravna sredstva, ki so usmerjena v učinkovito varovanje pravice do proste izbire osebnega zdravnika.

Preberite več
FinD-INFO dnevi v sodelovanju z Odvetniško pisarno Senica in s podporo Andersen
07. 07. 2021 Odvetniška pisarna Senica je v sodelovanju z GV založbo in s podporo Andersen 14. in 15. junija 2021 v Portorožu organizirala prvo konferenco FinD-INFO dnevi, na kateri so domači in tuji strokovnjaki obravnavali aktualna vprašanja s področja davkov, financ, kontrolinga in računovodstva.
Uroš Čop, partner in direktor v naši odvetniški pisarni, je nastopil v televizijski oddaji Dobro jutro na TV Slovenija 1
05. 02. 2021 V pogovoru z voditeljico Mojco Mavec je predstavil svoj pogled na pravno ureditev spolnega nadlegovanja tako z vidika kaznivih dejanj zoper spolno nedotakljivost kot ureditve v delovnopravni zakonodaji.
Težave s sosedi?
02. 07. 2020 Sodelavka naše pisarne Maša Kramar je dne 30.06.2020 nastopila v oddaji Dobro jutro na TV Slovenija 1 in v pogovoru z voditeljico oddaje Špelo Močnik ponudila svoj vpogled v pravno ureditev medsosedskih sporov.
Sodišča od 1. junija dalje v polnem teku
02. 06. 2020 Odpravljanje izrednih ukrepov se nadaljuje in postopno se sprošča tudi delovanje državnih institucij. Da ne bi zamudili kakšnega roka ali spregledali pomembnega vabila, prisluhnite naši sodelavki Maša Kramar.
Dobra novica za podjetja in samozaposlene!
04. 05. 2020 Po uveljavitvi novega zakona o zagotavljanju likvidnosti gospodarstvu bodo podjetja in samozaposleni lahko pridobili kredit pod ugodnejšimi pogoji. Država bo namreč prevzela poroštveno obveznost za kreditne pogodbe namenjene izključnemu financiranju osnovne dejavnosti kreditojemalcev.
Delovanje sodišč se postopoma vrača v normalo
29. 04. 2020 Delovanje sodišč se postopoma vrača v normalo, zato smo za vas povzeli, na kaj vse morate biti pozorni, da ne bi zamudili procesnega dejanja ali spregledali pomembnega sodnega pisanja.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem