Pravne storitve

Odvetniška pisarna Senica svojim strankam nudi celovite in njihovim potrebam prilagojene pravne storitve na vseh področjih prava. Imamo bogate izkušnje s svetovanjem posameznikom in podjetjem iz različnih panog tako doma kot v tujini.  

Motnje na trgu, tehnološki napredek in globalizacija so realnost za naše stranke, zato uvajamo sodoben in celosten pristop k njihovim zadevam, ki presega tradicionalno pravno zastopanje.

Kot člani združenja Andersen Global smo del globalne mreže, ki nam omogoča dostop do multidisciplinarnih zmogljivosti in obsežnega strokovnega znanja o zapletenih mednarodnih transakcijah. Z več kot 17.000 strokovnjaki z davčnega in pravnega področja v 450 državah smo del največje geografske platforme za pravne storitve na svetu.

Seznam storitev

Davčnopravne storitve

Odvetniška pisarna Senica strankam nudi celovito paleto davčnih storitev, ki jih zagotavljajo visoko usposobljeni strokovnjaki v skladu z najvišjimi profesionalnimi standardi.

Strankam ponujamo rešitve za vse davčne izzive njihovega domačega in mednarodnega poslovanja ter zastopamo njihove interese v primeru davčnih sporov.

Kot član globalnega svetovalnega združenja Andersen Global strankam nudimo enotno in celovito storitev davčnega svetovanja kjerkoli na svetu.

Seznam storitev

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem