Teambuilding 2022
22. 11. 2022 Na zadnji lep septembrski vikend smo se s sodelavci naše odvetniške pisarne odpravili na vsakoletni teambuilding.
Udeležba na 11. plesu nemškega gospodarstva (Der Deutsche Ball)
17. 11. 2022 Naša ekipa se je udeležila dogodka Slovensko-nemške gospodarske zbornica, 11. Ples nemškega gospodarstva (Der Deutsche Ball) v hotelu Kempinski Palace v Portorožu. Letos je dogodek potekal pod sloganom Tango Night.
Andersen Global New Leaders Meeting 2022 v Miamiju
14. 11. 2022 Naši novi partnerki, Katarina Mervič in Maja Šubic, partnerji in direktorji Miro Senica, Katarina Kresal in Uroš Čop ter direktorica Andersen, d.o.o., Maruša Senica, so se udeležili Andersen Global New Leaders Meeting 2022 v Miamiju na Floridi.
Andersen je pripravil publikacijo s področja pravdnih in arbitražnih postopkov
24. 10. 2022 Publikacija obravnava dva instituta, ki bosta v času aktualnih izrednih sprememb v ekonomskih odnosih zagotovo najpogostejši pravni podlagi za uveljavljanje pravic pogodbenih strank: spremenjene okoliščine (doktrina rebus sic stantibus) in višja sila.
Andersen Global CEE Subregional Meeting v Sofiji
19. 10. 2022 Naša ekipa se je udeležila Andersen Global CEE Subregional Meetinga v Sofiji, kjer smo se srečali s kolegi iz Albanije, Armenije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Hrvaške, Češke, Madžarske, Moldavije, Severne Makedonije, Poljske, Romunije, Srbije, Slovaške in Ukrajine.
Srečanje regionalnih partnerjev Andersen Global Bližnjega vzhoda/srednje Azije/Indije/pacifiške Azije v New Delhiju.
17. 10. 2022 Naši sodelavki Katarina Kresal, partner in direktor v naši odvetniški pisarni in Maruša Senica, direktor Andersen d.o.o. sta se udeležili srečanja regionalnih partnerjev Andersen Global Bližnjega vzhoda/srednje Azije/Indije/pacifiške Azije v New Delhiju.
Udeležba Odvetniške pisarne Senica na sejmu EXPO REAL 2022 v Münchenu
14. 10. 2022 Sodelavci iz Odvetniške pisarne Senica, partnerja Miro Senica in Maja Šubic, odvetnica Maša Kramar ter strokovnjak za nepremičnine Marko Udovč iz Andersen in Slovenia, so se v Münchenu udeležili 25. mednarodnega sejma nepremičnin in naložb EXPO REAL, ki velja za največji sejem na področju nepremičninskih poslov in naložb v Evropi.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem