Nova partnerja v Senica & partnerji
10. 01. 2022 Na podlagi svoje strokovne odličnosti in uspešnosti sta se partnerski ekipi Odvetniške pisarne Senica & partnerji pridružili odvetnici Maja Šubic in Katarina Mervič.
Andersen je pripravil priročnik, v katerem je analiziral pomembnost kriterija ESG v postopkih združitev in prevzemov
16. 12. 2021 Andersen je pripravil priročnik, v katerem je analiziral pomembnost kriterija ESG, ki je lahko odločilen faktor transakcij v postopkih združitev in prevzemov.
Andersen je pripravil priročnik za delodajalce z relevantnimi informacijami v zvezi s potrdilom o cepljenju
01. 12. 2021 Andersen je pripravil priročnik za delodajalce z relevantnimi informacijami v zvezi s potrdilom o cepljenju. Dokument vsebuje pregled ureditev v 22 evropskih državah in vključuje odgovore na najpogostejša vprašanja, ki jih imajo delodajalci.
Andersen vpogled v evropske korporacijske zadeve
12. 11. 2021 Andersen je pripravil novo publikacijo s področja evropskih korporacijskih zadev. Glavno temo publikacije predstavljajo okoljski in socialni dejavniki ter dejavniki upravljanja družb (»ESG dejavniki«) v Evropi.
Naš sodelavec, odvetnik Matija Urankar, se je udeležil maratona v Amsterdamu
20. 10. 2021 Naš sodelavec, odvetnik Matija Urankar, se je udeležil maratona v Amsterdamu, na katerem je tekel na 21 km.
Izlet v Barcelono
19. 10. 2021 V naši odvetniški pisarni posebno pozornost namenjamo dobremu počutju in prijateljskim odnosom med sodelavci in sodelavkami, zato se radi družimo tudi na bolj neformalnih srečanjih, še raje pa skupaj kam odpotujemo. Tako smo v začetku oktobra obiskali Barcelono.
Andersen Evropa pripravil priročnik glede ureditve in ustanavljanja družb z omejeno odgovornostjo
14. 10. 2021 Andersen Evropa je pripravil priročnik, ki predstavlja pomembne informacije glede ureditve in ustanavljanja družb z omejeno odgovornostjo.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem