Vodilna odvetniška pisarna v Evropi
23. 03. 2023 S ponosom sporočamo, da je Chambers Europe Legal Guide 2023 našo odvetniško pisarno ponovno prepoznal kot eno vodilnih odvetniških pisarn v Evropi.
DEBRA directive: tackling debt-equity bias
10. 03. 2023 Andersen je analiziral predlog Evropske komisije, ki obravnava vprašanje asimetrične davčne obravnave uporabe dolga in lastniškega kapitala.
Andersen je pripravil novo izdajo publikacije s področja delovnega prava, in sicer o delu na daljavo v Evropi
24. 02. 2023 Glavna tema tokratne izdaje je delo na daljavo v Evropi ter z njim povezane pravne rešitve.
Srečanje članov združenja Andersen Global v Madridu
14. 02. 2023 Sodelavke naše pisarne, partner Janja Ovsenik, partner Maja Šubic ter odvetnica Lidija Virant, so se v Madridu udeležile srečanja članov združenja Andersen Global, specialistov za področje združitev in prevzemov.
Andersen je pripravil publikacijo o priložnostih za združitve in prevzeme v energetskem sektorju
01. 02. 2023 Glavna tema tokratne izdaje so priložnosti za združitve in prevzeme v energetskem sektorju. Gre za aktualno temo, ki je še posebej zanimiva za podjetja, ki se mednarodno udejstvujejo.
Mednarodni sejem zasebnega kapitala IPEM Cannes 2023
17. 01. 2023 Odvetniška pisarna Senica & partnerji bo kot članica Andersen Global sodelovala na mednarodnem sejmu zasebnega kapitala IPEM Cannes 2023.
Andersen je pripravil publikacijo o spodbudah pri raziskavah in razvoju
04. 01. 2023 Namen publikacije je zagotoviti preprost dostop do ustreznih informacij o opredelitvah raziskav in razvoja ter davčnih spodbudah v posameznih državah.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem