Regionalno Moot Court tekmovanje
08. 05. 2024 Ekipa Pravne fakultete Univerze v Ljubljani je 21. aprila 2024 zmagala na Regionalnem Moot Court tekmovanju (SEE RMC) iz poznavanja Evropske konvencije o človekovih pravicah (EKČP) in si zagotovila mesto v vseevropskem finalu, ki bo potekalo novembra v Strasbourgu.
Srečanje mlajših članov ekipe Senica
11. 04. 2024 Razumemo pomen ravnotežja med delom in sprostitvijo. Zato smo nedavno organizirali srečanje za naše mlajše kolege, ki so povezovali zunaj delovnega okolja.
AmCham Fokus "Slovenija (u)pravna država"
06. 03. 2024 Aleš Lunder, partner v naši odvetniški pisarni, je na AmCham Fokusu “Slovenija – (u)pravna država?”, predstavil svoj pogled na stanje v Sloveniji.
Evropska pro bono pisarna leta
27. 02. 2024 Direktorij Chambers & Partners nas je uvrstil med top finaliste za evropsko pro bono pisarno leta.
Nova družba v Srbiji
29. 01. 2024 Z ustanovitvijo svetovalne družbe Andersen Savjetovanje doo, v Srbiji, ki ponuja širok nabor storitev na področju davkov in svetovanja, smo razširili svoje poslovanje v novo jurisdikcijo.
Spoznajte naše nove partnerje
16. 01. 2024 Z veseljem sporočamo pomemben mejnik v rasti in uspehu naše odvetniške pisarne. Nedavno smo pozdravili štiri nove partnerje, ki s svojim izjemnim znanjem izstopajo vsak na svojem področju.
Šola Generativna Ai in pravo
19. 12. 2023 Pred kratkim smo sodelovali na dogodku Šola Generativna AI in pravo. Kot Zlati sponzor smo prispevali k povezavi sodobne tehnologije in pravnega sektorja, saj je sodelovanje med različnimi strokami ključnega pomena.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem