Andersen je organiziral spletni seminar na temo elektronskega poslovanja
30. 06. 2021 Andersen VAT and Customs service line v Evropi je organiziral spletni seminar o mednarodnem e-poslovanju. Od 1. julija 2021 dalje se bodo pravila o DDV za čezmejne dejavnosti elektronskega poslovanja med podjetji in potrošniki (B2C) spremenila.
Odvetniki Petra Plevnik, Maša Kramar in Žiga Kosmatin predavali na 13. dnevih stvarnega in zemljiškoknjižnega prava v Portorožu
14. 06. 2021 Sodelavci naše pisarne, odvetnica Petra Plevnik, partner ter odvetnika Maša Kramar in Žiga Kosmatin so v torek 08.06.2021 kot predavatelji sodelovali na 13. dnevih stvarnega in zemljiškoknjižnega prava v Portorožu.
Spletni seminar na temo elektronskega poslovanja v torek, 22.06.2021 ob 16.00
14. 06. 2021 Seminarja ne zamudite, če želite izvedeti več o novih pravilih o DDV, ki začnejo veljati 01.07.2021 in o njihovem vplivu na elektronsko poslovanje. Andersen je zbral strokovnjake iz več držav po vsem svetu, da bi dobili različne poglede na vpliv novih pravil.
Sodelavec naše pisarne, odvetnik Matija Urankar, je kot član senata sodeloval na tradicionalnem tekmovanju študentov prava Študentska Pravda
14. 06. 2021 V sredo, 9. junija, je sodelavec naše pisarne, odvetnik Matija Urankar kot član senata sodeloval na tradicionalnem tekmovanju študentov prava Študentska Pravda, ki poteka v organizaciji Pravne fakultete Univerze v Mariboru.
Odvetnica Maja Šubic predavala na Velikem kongresu javnega naročanja
11. 06. 2021 Sodelavka naše pisarne, odvetnica Maja Šubic, je v četrtek 03.06.2021 na povabilo GV Založbe izvedla predavanje na Velikem kongresu javnega naročanja v Portorožu. Kongres, ki je bil izveden z upoštevanjem vseh previdnostnih ukrepov povezanih z epidemijo Covid -19, je bil zelo dobro obiskan, udeleženci pa so izvedeli marsikaj novega, kar jim bo koristilo pri njihovem delu.
Okrogla miza o stališču Evropske unije o Singapurski konvenciji o mediaciji
11. 06. 2021 V luči skorajšnjega predsedovanja Slovenije Svetu EU je ELI hub Slovenija, ki deluje v okviru Evropskega centra za reševanje sporov (ECDR) soorganizator pomembnega mednarodnega posveta »Okrogla miza o stališču Evropske unije o Singapurski konvenciji o mediaciji«.
Partner in direktor naše odvetniške pisarne Katarina Kresal imenovana za arbitra Arbitražnega razsodišča za šport (CAS)
25. 05. 2021 Z veseljem sporočamo, da je Mednarodni svet za športno arbitražo – ICAS imenoval Katarina Kresal partnerja in direktorja v naši odvetniški pisarni, za arbitra Arbitražnega razsodišča za šport – CAS, ki velja za najvišje športno razsodišče na svetu.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem