Dogodki

Odvetniki Petra Plevnik, Maša Kramar in Žiga Kosmatin predavali na 13. dnevih stvarnega in zemljiškoknjižnega prava v Portorožu

14. 06. 2021

Sodelavci naše pisarne, odvetnica Petra Plevnik, partner ter odvetnika Maša Kramar in Žiga Kosmatin so v torek 08.06.2021 kot predavatelji sodelovali na 13. dnevih stvarnega in zemljiškoknjižnega prava v Portorožu.

V okviru sekcije na temo stvarnih pravic v postopkih zaradi insolventnosti, ki jo je vodila Petra Plevnik, so predstavili praktične vidike prirasta premičnin k nepremičninam, vpliva začetka stečajnega postopka na obligacijski in stvarnopravni zahtevek upnika in skupnega premoženja zakoncev v stečajnem postopku.

Dogodek je bil zelo dobro obiskan, udeleženci pa so z zanimanjem spremljali referate naših sodelavcev, v okviru katerih so obravnavane problemske sklope predstavili na primerih iz svojega praktičnega dela.

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem