Novice

ITR EMEA Tax Awards 2024

07. 08. 2024

International Tax Review (ITR) je Odvetniško pisarno Senica & partnerji skupaj s podružnico Andersen v Sloveniji, članicama Andersen Global uvrstil na seznam finalistov v kategorijah "Davčna pisarna leta" in "Pisarna leta za transferne cene" v regiji Srednje in Vzhodne Evrope (CEE) za nagrade EMEA Tax Awards 2024.

ITR nagrade že 18 let priznavajo odličnost na področju davkov in sorodnih področij ter izpostavljajo pisarne z izjemnimi storitvami in inovativnimi pristopi. Temeljit postopek izbora ocenjuje nominirance na podlagi različnih kriterijev, vključno z davčnim svetovanjem na področju neposrednih in posrednih davkov, reševanjem sporov, skladnostjo, poročanjem in politiko. Nagrade prav tako upoštevajo zavezanost podjetja raznolikosti, tehnološki inovativnosti ter njegov vpliv na regionalni in globalni ravni.

Nominacija Odvetniške pisarne Senica & partnerji je še posebej pomembna, saj zajema širšo regijo Srednje in Vzhodne Evrope. To priznanje poudarja vodilno vlogo pisarne v regiji ter sposobnost zagotavljanja celovitih davčnih rešitev v več jurisdikcijah. 

Uvrstitev na seznam finalistov za »Davčno pisarno leta« priznava strokovnost pisarne na različnih davčnih področij. Hkrati pa nominacija za »Pisarno leta za transferne cene« potrjuje našo sposobnost upravljanja zapletenih projektov transfernih cen v več jurisdikcijah. 

Kot članica Andersen Global, ki združuje več kot 17.600 strokovnjakov in 2.300 partnerjev v 177 državah, Odvetniška pisarna Senica & partnerji dosledno ohranja najvišje standarde v industriji. Poleg tega je Andersen prav tako prejel nominaciji za dve prestižni regijski nagradi v EMEA regiji: »Davčna pisarna leta« in »Pisarna leta za transferne cene«. To še dodatno kaže na moč naše globalne mreže in skupno predanost vrhunskemu davčnemu svetovanju.

Iskreno se zahvaljujemo našim strankam in partnerjem za njihovo podporo in smo ponosni na skupna prizadevanja naše ekipe za dosego tega priznanja.


Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem