Novice

Nova partnerja v Senica & partnerji

10. 01. 2022

Z veseljem sporočamo, da ima Odvetniška pisarna Senica & partnerji dva nova partnerja.
 
Na podlagi svoje strokovne odličnosti in uspešnosti sta se partnerski ekipi Odvetniške pisarne Senica & partnerji pridružili odvetnici Maja Šubic in Katarina Mervič.
 
Odvetnica Maja Šubic je strokovnjakinja na področju gospodarskih sporov, združitev in prevzemov, konkurence in javnega naročanja. Diplomirala je »cum laude« na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, v odvetništvu pa dela že več kot deset let. Maja je članica evropskih strokovnih ekspertnih skupin za združitve in prevzeme in nepremičninske projekte, ki delujeta, ki deluje pri Andersen Global in nacionalna ekspertka Mednarodnega inštituta za distribucijo – International Distribution Institute (IDI).
 
Odvetnica Katarina Mervič je strokovnjakinja na področju kazenskega prava. Diplomirala je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, Odvetniški pisarni Senica & partnerji pa se je pridružila leta 2014, kamor je prišla iz Okrožnega sodišča v Ljubljani, kjer je delala kot višja pravosodna svetovalka na Kazenskem oddelku. Katarina vodi področje kazenskega prava v Odvetniški pisarni Senica & partnerji in je generalna sekretarka Fundacije Parus.

Majo in Katarino lahko kontaktirate na sledečih kontaktnih naslovih:

MAJA ŠUBIC, partner

Kontakt in CV

KATARINA MERVIČ, partner

Kontakt in CV

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem