Novice

Odvetniška pisarna Senica prejela pristopni krovni certifikat »Družbeno odgovoren delodajalec«

07. 10. 2021

Odvetniška pisarna Senica je prejela pristopni krovni certifikat »Družbeno odgovoren delodajalec«, ki obsega področja organizacijskega upravljanja, medgeneracijskega sodelovanja, usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja ter varnosti in zdravja pri delu. Slavnostne podelitve certifikata, ki je potekala 13. septembra v Laškem, se je udeležil naš partner in direktor Uroš Čop.

Certifikat »Družbeno odgovoren delodajalec« temelji na smernicah mednarodnega standarda za družbeno odgovornost ISO 26000, katerega namen in cilj je izboljšanje družbeno odgovornega upravljanja v organizacijah in podjetjih v Sloveniji v odnosu do zaposlenih.

Prejem certifikata »Družbeno odgovoren delodajalec« izkazuje zavezanost Odvetniške pisarne Senica k ustvarjanju vključujočega delovnega okolja, v katerem se sodelavke in sodelavci dobro počutijo in ki jim omogoča primerno ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Odvetniška pisarna Senica aktivno zagotavlja ravnovesje med spoloma in spodbuja medgeneracijsko sodelovanje, posebno pozornost pa namenja rednemu izobraževanju in izpopolnjevanju sodelavk in sodelavcev.

Nosilec projekta certifikat »Družbeno odgovoren delodajalec« je Ekvilib Inštitut v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Združenjem delodajalcev Slovenije, Zvezo svobodnih sindikatov Slovenije in strokovnjaki s posameznih vsebinskih področij certifikata. Projekt je sofinanciran s strani Evropskega socialnega sklada in poteka preko izvajalca razpisa Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Več o naši zavezanosti k družbeni odgovornosti si lahko preberete na naslednji povezavi: https://www.senica.si/zakaj-smo-drugacni

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.


Vir fotografije Matic Kremžar.
Vir fotografije Matic Kremžar.
Odvetniška pisarna Senica prejela pristopni krovni certifikat »Družbeno odgovoren delodajalec«

Piškotki in nastavitve zasebnosti

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in izboljšanja uporabniške izkušnje. Z izborom opcije »se strinjam«, se strinjate z uporabo piškotkov. Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite. Več o tem